Om oss

Efter många år av funderande på en bra affärsidé har jag nu äntligen startat mitt egna företag.  Jeller Hund är ett företag som skapades för mitt brinnande hundintresse 2021.

Min första boxer skaffade jag och min man 2005, ett år senare utökade vi familjen med ytterligare en boxer. Det blev en del utställningar med dem båda.

När de båda hade vandrat vidare blev det för tyst här hemma utan boxerpysande så jag letade upp en uppfödare som hade valpar på gång.

I januari 2019 flyttade vår tredje boxer hem till oss och i oktober samma år utökade vi med vår första franska bulldogg.

Jag har gått kurser på brukshundklubben med samtliga hundar. Skillnaden nu är att båda hundarna är lättlärda och tycker det är kul med träning. Jag försöker att träffa träningsgänget på klubben varje vecka. Vi tränar lydnad med sikte på tävling.

2020 erbjöd jag mig att hjälpa till på en valpkurs då tjejen som skulle hjälpa till blev sjuk. Efter det har jag hjälp till på flera kurser, valp/unghund/allmänlydnad. Jag har gått instruktörsutbildning via SBK så nu håller jag egna kurser på Brukshundklubben.

Jag har slutfört hunddagis- & hundpensionatutbildningen som innehåller
(allt i enlighet med paragraf 22):
• Hundens beteendebehov och etologi
• Problemhundar och problemhundsägare
• Stress hos hund
• Smittspridning
• Djurskyddslagstiftningen
• Raskunskap
• Enklare hundsjukvård samt ‘Första Hjälpen för hund’
• Harmoniska hundgrupper.

Jeller Hund kommer att börja med en webbshop med inriktning på tillbehör för hundträning och lek. Produkterna som säljs har jag testat med mina egna hundar för att ha kännedom om produkterna och dess hållbarhet.

Håll koll här för verksamheten kommer att utvecklas och utökas inom en snar framtid.

Mitt motto är: En nöjd kund är en bra kund!

Hoppas att du hittar något kul i webbshopen. Saknar du något så skicka iväg ett mail med önskemål till info@jellerhund.se

Hjärtligt välkomna!

// Jenny Möller (Entrepenör, Hundinstruktör och hunddagisföreståndare)

 


Facebook

Gilla och följ oss